Vuosikokous 2014

Hei,

vuosikokous saatiin vietyä huhtikuun 2. päivänä loppuun ja paikalle oli päässyt joukko innokkaita ja osaltaan huolestuneita jäseniä.

Vaikka yhdistyksen aktiivisuudesta ollaan oltu ja ollaan edelleen huolestuneita, saimme konkreettisia asioita päätettyä ja näin ollen luotua edellytykset tämänhetkisen toiminnan jatkumiselle. Toiveissa olisi tietysti saada enemmän jäsenistön kesken mieleistä tekemistä ja yhdessä olemisen meininkiä.

Meillä on vanha ja arvokas purjehdusseura toiminnan alustana ja olisi sääli ajatella sen kaatuvan johonkin niin mitättömään asiaan kuin välinpitämättömyys.

Vuosikokouksessa ideoitiin talkoohengen ylläpitämiseksi toimenpiteitä, jotka jäävät osaltaan uuden hallitukseen toimeenpanon ja harkinnan tehtäväksi.

Uuden hallituksen muodostavat kaudelle 2014: Maria Björklund-Reinivuo (kommodori), Jari Pesonen, Oscar Henriksson ja uusina jäseninä Seppo Hakanen ja Jonny Lindström.

Jäitten jo lähdettyä Loviisalahdelta alamme suunnitella kauden 2014 veneilyohjelmaa.

Hyvää kevään jatkoa kaikille toivottaen

-mb-r