ÖNS:llä purjehduskauden päättäjäiset, lipunlasku ja palkintojenjako Paviljongilla 7.10.2017

ÖNS:n lippu laskettiin ja purjehduskauden päättäjäisiä vietettiin Paviljongilla lauantaina, 7.10.2017. Perinteisen lipunlaskuseremonian aluksi ÖNS:n kommodori Arto Henriksson totesi, että vaikka purjehduskausi oli säiden puolesta yksi kehnoimmista, saatiin juniorikoulutukset ja -purjehdukset toteutettua jopa odotettua paremmin ja osallistujia oli kesän tapahtumissa runsaasti.

Lipunlaskun jälkeen jaettiin palkinnot kesän ÖNS Cupin purjehduksista. Paikalla oli yli 30 seuran jäsentä. Palkinnot jakoivat Kari ja Markku Reinivuo. Perinteiselle purjehduskauden päättäjäisillalliselle kokoontui noin 30 pursiseuran jäsentä.