ÖNS:n lipunlasku, palkintojenjako ja purjehduskauden päättäjäisillallinen 13.10.2018

ÖNS:n perinteinen lipunlasku sekä purjehdus- ja veneilykauden päättäjäisillallinen järjestetään lauantaina, 13.10.2017 kello 18.00 alkaen Paviljongilla.

Ohjelmassa on lipunlaskun lisäksi mm. ÖNS Cup 2018 purjehdusten palkintojen jako ja purjehduskauden päättäjäisillallinen.

Fellmannin pitopalvelun illallislistalla on mm:

Alkuun kalapöytä

Vihersalaattia ja salaatinkastiketta

Fellmannin kalapöytä

Kanamunan puolikkaita

2 erilaista silliä

Kirjolohen mätiä, smetanaa ja punasipulia

Saaristolaisleipää sekä ruisneppareita

Lämminsavulohta

Kylmäsavulohta

Ahvenkosken special-graavia

Keitin perunaa

Lämminruoka

Naudan paahtopaistia ja punaviinikastiketta

Lohkoperunaa

Gremoulata kasviksia

Kotikalja, maito ja vesi

Jälkiruoka

Kauden juustokakkua, kahvia ja teetä

Alkoholipitoiset ruokajuomat kukin tuo itse:

Kolmen ruokalajin illallisen hinta on ÖNS:n jäsenille 10 euroa, alle 18-vuotiaille jäsenille 5 euroa sekä ei-jäsenille/seuralaisille 30 euroa per henkilö. Illalliselle mahtuu 50 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Illallismaksu maksetaan paikan päällä.

Tarjoilun riittävyyden varmistamiseksi pakolliset ilmoittautumiset viimeistään 4.10.2018 kommodori Tero Hagstedtille numeroon 050 525 7676 tai tero.hag@gmail.com

Tervetuloa!